Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Олія бавовни

2412448_ua 2412448_ua 72
  • 100мл
  • 25мл


Німеччина

Бавовняну олію рафіновану отримують з насіння бавовни. Досить швидке вбирання без відчуття жирності на шкірі характеризує олію бавовни косметичну як відмінним засобом по догляду за сухою і чутливою шкірою.
Унікальний склад омега-6 кислот, фітостеролів і токоферолів робить бавовняну олію чудовим антиоксидантом, зволожувачем і реструктуризуючим компонентом для шкіри. До складу жирних кислот олії бавовни входять: пальмітинова, пальмітолеіновая, стеаринова, олеїнова, лінолева кислоти. Фітостероли є антиоксидантами, мають регенеруючі властивості, впливають на синтез колагену і омолодження шкіри. Бавовняна олія рафінована забезпечить свіжість і привабливість шкірі. Дослідження показали, що токофероли (вітамін Е) входять до його також ефективно знімають почервоніння при нанесенні на шкіру. Все вищевикладене підкреслює той факт, що олія бавовни є ідеальним компонентом для включення в антивікову косметику та широкий спектр живильних, зволожуючих косметичних продуктів, а також в засобах по захисту від сонця. Окремо хочеться підкреслити, що бавовняна олія косметична багата високим процентним вмістом лінолевої кислоти, яка відіграє велику роль у відновленні епідермальних ліпідів і забезпечує цілісність шкірного бар'єру, а саме знижує зневоднення шкіри, обмежуючи втрати води з поверхні шкіри. При цьому вона має захисну дію проти зовнішніх дратівливих чинників, заспокійливі і поживні якості. Підсумувавши можна сказати, що олія бавовни володіє наступними важливими косметичними властивостями: зволожуючим, омолоджуючий, захисним, заспокійливим, сонцезахисним.
Бавовняна олія косметична одна з не багатьох олій, яка дбатиме про молодість, пружності і шовковистості сухої і чутливої ​​шкіри. Ви можете купити бавовняну олію рафіновану у нас в магазині за вигідною, низькою ціною, зручним вибором фасування і доставкою в м.Чернігів та по Україні.

232