Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Віск Карноубський

1417131_ua 1417131_ua

Карноубскій віск - віск пальмового дерева виростає в Бразилії. 

Саме листя цього дивного дерева, яке місцеві жителі називають "Деревом життя", 

захищаючи і оберігаючи таку цінну вологу виділяють віск як єдиний захист від палючого сонця. Висушеним природним шляхом на листках його збирають зскрібаючи у вигляді тендітного порошку. 

Завдяки відмінній здатності зв'язувати рідку жирову масу карноубскій віск  використовують як загущувач і структуроутворювач при виготовленні кремів, губних помад, твердих блисках, туші для вій, рідкої пудри і інших косметичних продуктів. 

Карноубский віск допомагає створити захисну плівку на шкірі, при цьому не порушуючи правильного функціонування сальних залоз. Губна помада містить карноубский віск має блиск і приємну в'язку консистенцію і в жарку погоду не розпливається на губах. 

Характеристики: 

Температура плавлення: 78 - 85 С

Концентрація: 

Стандартна: 2 - 10% 

У кремах: до 5% 

У бальзамах і помадах для губ: до 10% 

96