Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Олія Лаванди

5001534_ua 5001534_ua 75
  • 100мл
  • 25мл


Олія Лаванди – косметична, має антисептичний та бактерицидний ефект, заспокійливі та регенеруючі властивості для шкірного покриву, забезпечуючи його свіжість та еластичність. При цьому масло лаванди також чудово підходить для догляду і за волоссям голови, допомагаючи відновлювати їх пошкоджені фрагменти. Його унікально корисні властивості були відомі з давніх-давен, тому і в наші дні олія лаванди для косметики широко застосовується в натуральних засобах. Воно чудово підходить для масажу та різноманітних СПА процедур. Купити масло лаванди пропонується за вигідною ціною та з можливістю комфортної доставки у м. Чернігів та по Україні.

204