Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Олія сливових кісточок, холодний віджим

1962961_ua 1962961_ua

Унікальність олії сливових кісточок холодного віджиму полягає в тому, що воне має прекрасний тонкий аромат і смак мигдалю, а також володіє не тільки високим вмістом вітаміну Е, а й ситостерол - які регулюють і покращують проникність шкірного бар'єру і мають зволожуючі і поживними властивостями. 
Олія кісточок сливи має здатність легкого проникнення в шкіру. Воно зволожує і живить шкіру і при цьому не залишає жирної плівки. Таким чином олія сливових кісточок пом'якшує і регулює важливі обмінні процеси шкіри, ніжно і делікатно піклуючись про її свіжості і пружності.
Серед безлічі альтернатив Ваше рішення купити олію сливових кісточок (кісточки сливи) виявиться вірним, тому, що воно виготовлено методом холодного віджиму, а тому на 100% зберегло в собі всі корисні мікроелементи.
Низька ціна, накопичувальна система знижок і звичайно доставка в м.Чернігів та по Україні дають вам можливість вигідно і комфортно купити олію сливових кісточок (кісточки сливи) холодного віджиму (нерафінована) в нашому магазині.

77