Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Олія зародків рису

2142354_ua 2142354_ua

Німеччина

Олія зародків рису - це багатовікові традиції застосування в Азії з кращих косметичних олій. Купити олію зародків рису сьогодні можливо по всьому світу завдяки його відомим з давніх часів корисним властивостям і універсальності. 
Склад олії зародків рису дійсно багатий і унікальний - це: 
- ненасичені жирні кислоти: олеїнова, ліноленова, лінолева
- насичені жирне кислоти: стеаринова, пальмітинова
- Мікроеліменти: калій, залізо, фосфор, сірка
- вітаміни групи В і Е
- антиоксиданти: сквален, токотриенол, орізанол, токофероли
Олія зародків рису включає токотрієноли і токофероли - натуральні біологічно активні сполуки утворюють вітамін Е, при цьому токотрієноли в його складі в десятки разів більше ніж в олії зародків пшениці. Цей факт зумовлює, що косметична олія зародків рису містить великий вміст вітаміну Е.
Володіючи таким збалансованим і унікальним складом, рисова олія гіпоалергенна і підходить для всіх типів шкіри, при цьому для чутливої ​​шкіри в косметології використовується в засобах по догляду за віями і бровами, а також шкірою навколо очей і губ. Сприяє запобіганню появи зморшок і є прекрасним помічником в боротьбі з вільними радикалами - причиною старіння шкіри людини.
Потрібно так само відзначити про той факт, що косметологічна олія зародків рису відмінно проникає в шкірний покрив і найголовніше при цьому не закупорює пори. Вона надає на шкіру пом'якшувальну, протизапальну і зволожуючу дію. Олія зародків рису сприяє відновленню пошкодженого волосся і стимулює їх зростання. Купити рисову олію і використовувати можна як готовий засіб по догляду за шкірою, так і для додавання в виготовляються косметичні засоби. Придбати в нашому магазині косметичну олію зародків рису Ви можете з доставкою в м Чернігів і по Україні. 

83