Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Олія абрикосових кісточок, холодний віджим

1984218_ua 1984218_ua

Україна

«Живе» - ця олія одержуване без використання при виготовленні високих температур, тобто нерафінована. Таким чином воно зберігає всі настільки корисні мікроелементи входять до його складу.
!!! Олія абрикосових кісточок холодного віджиму складається на 22% з вітаміну А. Саме цей вітамін сприяє в епідермісі формуванню меланіну, який підтримує здоровий тонус шкіри людини.
До складу базової (косметичної) нерафінованої абрикосової олії входять також вітаміни: BC E і ряд цінних мікроелементів: залізо, калій, цинк, магній. Завдяки вмісту природного воску абрикосова олія холодного віджимання не просто живить і зволожує шкіру, а й створюючи «дихаючий» бар'єр утримуючи вологу.
Одним з унікальних властивостей базової нерафінованої олії абрикосових кісточок є здатність розчиняти ефірні масла, що широко використовується при виготовленні Мацерата.
Мацерат - це настоянка трав, квіток і насіння на основі косметичної (базової олії).
При цьому олія абрикосових кісточок холодного віджиму володіючи своїми властивостями збагачується необхідними мікроелементами для Вашого типу шкіри, що посилює корисні властивості кінцевого продукту.
Абрикосова олія холодного віджиму підсилює: 
1. Процеси регенерації в шкірі, тим самим роблячи її більш свіжою і пружною.
2. Ліпідний обмін в епідермісі, «омолоджуючи» клітини шкіри.
Все вище викладене показує, що не обов'язково ганятися за дорогими базовими (косметичними) оліями, можливо досягти куди більш корисного результату, при цьому просто потрібно купити олію абрикосових кісточок холодного віджиму (нерафінована).
Крім дійсно вигідної ціни купити абрикосову олію не рафіновану (холодного віджиму) в нашому магазині Ви зможете з накопичувальною системою знижок і доставкою в м Чернігів і по Україні. 

100