Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Водорозчинне масло бавовни

2147546_ua 2147546_ua 98
  • 100мл
  • 10мл
  • 25мл


Ошибка запроса к каталогу. Такого раздела не сущестует.

Водорозчинне масло бавовни, а точніше його вихідне бавовняне масло відноситься до масел, чий вік використання обчислюється століттями. Купити масло бавовни було можливо в Стародавній Греції, а також Єгипті і вже в ті часи було відомо про прекрасних Догляду його якостях. Цікавий факт, що в середньому лише близько 25% масла можливо віджати від загальної маси використаних насіння. І це все одно виправдовується унікально збалансованим складом бавовняного масла. У його склад входить великий вміст лінолевої кислоти, токоферолів, фітостеролові омега-6 кислот забезпечують заспокійливі, захисні, регенірірующее і зволожуючі дію на шкіру. При цьому фітостероли сприяють регенерації і вироблення колагену, токофероли (вітамін Е) відповідають за поживні і заспокійливі властивості, а ненасичена лінолева кислота створює і підтримує оптимальний баланс епідермісу протидіючи його пересихання. Водорозчинне бавовняне масло (ВРМ) як і його вихідне масло бавовни завдяки настільки унікально необхідного складу мікроелементів набуло широкого використання в антивікової косметиці.
водорозчинне масло бавовни (ВРМ) пом'якшує і тонізує шкіру, делікатно зволожує ідеально всмоктуючись і створює ефект "шовковистості" . Купити водорозчинне масло бавовни (ВРМ) можливо як для використання в косметичних продуктах: кремах, лосьйонах, бальзами для волосся, так для виготовлення мила (для миловаріння) - в яких воно додасть при використанні для шкіри ефект бархатистості і зволоження. Водорозчинне масло бавовни (ВРМ) купити Ви завжди зможете з накопичувальною системою знижок і Кончно доставкою в м Чернігів і по Україні. 

80