Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

Водорозчинне масло зародків рису

2142357_ua 2142357_ua 98
  • 100мл
  • 10мл
  • 25мл


Ошибка запроса к каталогу. Такого раздела не сущестует.

Водорозчинне масло зародків рису прекрасно підходить для виготовлення шампунів, гелів для душу, просто прийняття ванни і інших косметичних засобів, де потрібно з одного боку використовувати всі корисні властивості обраного масла, а з іншого щоб воно відмінно розчинялося в водної фазі не полишаючи жирної плівки. ВРМ Зародків рису має всі унікальними властивостями для шкіри, про які Ви можете прочитати, відвідавши сторінку, на якій ми пропонуємо безпосередньо звичайне косметичне масло Зародків рису . Купити водорозчинне масло зародків рису (ВРМ) Ви можете комфортно вибравши необхідний обсяг і можливістю безкоштовної доставки в м Чернігів і по Україні.

53