Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

еластин

3162912_ua 3162912_ua 34
  • 100мл(опт)
  • 10мл
  • 25мл


Україна
Еластин - білок представляє основу еластичності і пружності в сполучних тканинах людини. Від нього залежить не тільки безпосередньо сама еластичність шкірного покриву, але і процеси регенерації і загоєння ран і дрібних пошкоджень. Створюючи при нанесенні на шкіру тонку «дихаючу» плівку еластин як незамінний інгредієнт в косметиці не тільки не закупорюють пори, але і перешкоджає втраті вологи і при цьому формує ніжний ліфтинговий ефект. Цьому білку властива відмінна гигроскопичностью завдяки якій він здатний на тривалий термін зберігати зволоження і відновлювати свіжість шкірного покриву. На молекулярному рівні еластин у вигляді косметичного компонента за рахунок наявності високого процентного вмісту неполярних кислот до 90% & nbsp; регулює утворення шкірного сала, що є дуже важливим для людей з жирною, а також в'янучої (зрілої) шкірою. Найбільш сильний ефект в косметичних засобах створить поєднання двох білків еластину і колагену, що відповідає і їх природного стану в шкірному покриві. Для забезпечення в домашніх косметичних засобах властивостей відновлюють пружність і еластичність для шкірного покриву і волосся голови пропонується купити еластин для косметики і мила за вигідною ціною і з доставкою в м Чернігів і по Україні.
еластин для косметики, основні властивості: < br /> 1. Для волосся - захищає і відновлює структуру від впливу термообробки фенами, плойками і т.д. Усуває ламкість, забезпечуючи, слухняне розчісування і сприяє відновленню природного блиску і шовковистості. & Nbsp; & Nbsp; & nbsp;
2. Для шкіри & nbsp; - це харчування еластичних волокон, загоєння мікротріщин, ліфтинговий ефект, які забезпечують їй свіжість і тонус.
Еластин косметичний, склад: вода очищена, гліцерин, 5% розчин еластину дерми травоїдних риб.
еластин, зовнішній вигляд: прозора рідина без сторонніх домішок, допускається незначний розчинний осад або опалесценция.
Рекомендоване дозування: & nbsp;
Крему: 2 ÷ 4%
тоніки: 2%
Сироватки: до 5,0%
Маски: до 7%
Ph: 2,5 ÷ 7,0
265