Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

гідролат шавлії

3162919_ua 3162919_ua 48 35
  • 100мл


Україна
Гідролат шавлії - це пари води пройшли крізь використовуваних століттями суцвіть шавлії в заводських умовах при дотриманні необхідного тиску і температури забезпечених професійним обладнанням та збагачені на виході входять до їх складу: ефірною олією, мікро і макроелементами, кислотами, вітамінами і т.д. Саме в цьому складі відмінність сертифікованого гідролата від просто мають тільки аромат саморобних підробок. Гідролат шавлії - косметичний засіб як потужний антиоксидант, який широко використовується при виготовленні антивікової косметики, так як він бореться з вільними радикалами і підвищує пружність шкірного покриву, а також уповільнює в ньому процеси старіння. Шавлія лікарський родом з земель Середземномор'я, де першими його почали використовувати давньогрецькі і римські цілителі, вже тоді він був відомим універсальним засобом і широко застосовувався в різних косметичних засобах. Гідролат шавлії і у вигляді готового кошти і який використовується як компонент / інгредієнт для косметики підходить для всіх типів шкіри, особливо, для зрілої і стомленої. Він врівноважує жирну шкіру і секрецію сальних залоз, справляється з проблемами шкіри, викликаними гормональними змінами. Зміцнити, надати красивий і доглянутий вигляд волоссю, зробити їх сильними і сяючими допоможе гідролат шавлії для косметики і мила. Так само його застосовують в лікуванні вугрової висипки, лупи, облисіння, надмірному потовиділенні. Купити гідролат шавлії для косметики і мила пропонується за вигідною ціною і з доставкою в м Чернігів і по Україні.
& nbsp; Гідролат шавлії лікарської має низку важливих властивостей, таких як: & nbsp;
1. Омолаживающее
2. Протигрибковий
3. Протизапальна
4. Спазмолітичну і заспокійливі
Гідролат шавлії, застосування:
1. для прийняття ванн
2. для споліскуючи волосся після миття , можна розпорошувати на волосся і на протязі дня
3. для створення масок, кремів і туалетних вод
65