Call-Center:
Пн - Сб: 10:00 - 18:00

альгінат натрію

2926359_ua 2926359_ua 35
  • 20г
  • 50г


Альгнінат натрію & nbsp; - порошок світло-коричневого кольору, що виробляється з червоних і бурих водоростей. Він добре розчиняється в воді, при цьому утримуючи вологу і є желюючий речовиною. Для косметології альгінат натрію це не тільки відмінний загущувач і стабілізатор, але і компонент, що володіє всім спектром унікальних властивостей, властивих вихідним водоростям. Це здатність виведення важких металів і радіонуклідів, прискорення процесів загоєння мікротріщин і відновлення захисних властивостей епідермісу, посилення його тонусу і поліпшення роботи сальних залоз, що в комплексі забезпечує свіжість і пружність шкірного покриву. Всі ці якості альгінату натрію знайшли найширше застосування в сучасній косметології у вигляді альгінатних масок. Комбінуючи і додаючи в нього необхідні для шкіри косметичні масла, вітамінні коктейлі, скрабірующіе елементи, екстракти та інші поживні та Догляду компоненти можна досягти ефекту ліфтингу і бархатисто гладкого стану шкіри. Використовують альгінат натрію так само як стабілізатор емульсії при виробництві шампунів, гелів для душу, різних кремах, мазях, помадах і т.д.
Альгінат натрію, основні властивості:
1. добре розчинний у воді
2. желирующих і утримує вологу
3. гелеутворюючий і стабілізуючий
4. протизапальний & nbsp;
5. підтягаючий, ефект ліфтингу
6. профілактика мікроморщін, старіння шкіри
7 . поліпшення кровотоку епідермісу
8. поліпшення кольору обличчя, свіжості шкіри
Альгінат натрію, косметичний застосування: & nbsp;
1. Стабілізатор і загущувач гелів і різних емульсій - 0,1 ÷ 1,0%
2. гелеутворюючого (поточний стан) - 1,0 ÷ 1,2%
3. гелеутворюючого (желе стан) - 1,5 ÷ 3,0
4. Шампуні - 0,3 ÷ 0,8%
286